Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Přiznám se , že mě VK štve a že ho nemám rád. A to jen proto, že má úplně ve všem, ale opravdu ve všem pravdu, a nikdo mi ji během celých 24 let nedokázal rozumně vyvrátit. !!!!!!

2 1
možnosti
Foto

U Klause je jediný problém.  Jakmile má svým jednáním  dokázat, že to co říká myslí vážně, skutek utek.    Chová se pragmaticky a sleduje své zájmy bez ohledu na to co říká.  Proto se Václavu Klausovi nedá věřit i když s tím co říká vesměs souhlasím.

1 1
možnosti
MP

Odchod z EU může dopadnout katastrofálně jen pod jedinou podmínkou-budeme-li závislí na jediném státě-Německu. Budeme-li co nejvíce rozšiřovat obchod do Asie, Jižní Ameriky a mnoha jiných států, jak kdysi řekl VK, náš stát bude po odchodu směřovat k prosperitě. Budeme-li závislí jen na Německu, pak v případě krize v Německu tato dopadne i na nás. První krize byl slabý odvar skutečné krize. Proto jedinou možností je nejen odchod z EU, ale i rozšiřování trhů na ostatní státy. Železná lady velmi dobře věděla co dělá. VK to ví také.

2 2
možnosti
PK

P13a95v56e87l 92K95u90r84a38l

6. 10. 2013 12:04

Ono upřímně by Evropě stačilo po vystoupení sdělit že pokud nám zavedou cla na zboží zavedeme jim my poplatky za tranzit elektřiny... Naše poloha může skvěle zajistit že bez naší rozvodné sítě nebude Jih Německa a Rakousko svítit ať si koupí elektřinu u kohokoli. Musí jít přes naše dráty a to nemusíme povolit.

4 1
možnosti
Foto

I bez Evropské Unie můžeme vyvážet a přijmat, jako doposud - k čemu jinak jsou Evropský hospodářský prostor a Evropské sdružení volného obchodu?

3 2
možnosti
HM

ano Thatcherové by také nikdy nepodporovala v prezidentské volbě odborářského levicového prezidenta --karma R^

3 0
možnosti
TB

T71o23m78á54š 80B51í90l98ý

6. 10. 2013 11:08

"Klaus jde po stopách Thatcherové", jen aby jako Thacherová neskončil ;-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.