Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

lunak

19. 12. 2010 14:56
Pane poslanče!

Možná nejsme nejzkorumpovanější stát světa, ale máme k podobnému hodnocení velmi blízko. Jde totiž především o pochopení, co to vlastně korupce je. Když jsem si vyslechl na TV Prima našeho pana prezidenta a vzápětí šéfa poslanců ODS Tlučhoře, tak jsem nabyl už nezvratný dojem, že především v řadách ODS (včetně současného hradního osazenstva) je rozšířena jakási duševní nemoc, která se projevuje sníženou vnímavostí na korupční jednání. Valná většina členů této strany totiž nepovažuje různé "malé domů" - ať už v majetkové formě nebo v podobě dobře placeného místa, či "přihrání" štědře dotované zakázky - za korupci, ale za zcela standardní součást politiky a podnikání. Před 13 lety to Klaus a spol. ještě ustáli, tentokrát se jim to doufám už nepovede. České pravici ostatně jen dělají ostudu....

0 0
možnosti
M-OCY

madqwert - obet cenzury ydnes

19. 12. 2010 14:51
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ze se nestydis neco takoveho napsat fajmone... mel bys okamzite ODStoupit a odejit z verejneho zivota Rv;-D

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

19. 12. 2010 14:48
Jen kousek jsem přečetl....

Budete-li sedět na valné hromadě, bude se vaše první otázka týkat výsledků společnosti nebo závažného podezření, že někdo z představenstva systematicky krade? Buďte chlap, odpovězte a odůvodněte. Děkuji.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

19. 12. 2010 14:47
Špatně je to od počátku

vláda za svoji prioritu uvedla boj s korupcí. Je až notoricky znám fakt, že cokoliv dělá stát a potažmo vláda je vždycky špatně. Vláda měla vyhlásit podporu korupci a dělat vše pro její prohloubení. Věřím že do dvou let by o korupci již nepíp ani vrabec na střeše. Samozřejmě kromě opozice, která by z popisu její činnosti neustále poukazovala že koalice neplní své volební sliby.

0 0
možnosti
MM

inženýr

19. 12. 2010 14:46
ODS na smeťák!

Hloupé poučování autora, pro kterého je planeta zásadně nikoliv zelená. Včetně pravd velkého mystifikátora. DS byla zrušena, ovšem ODS prý ještě ne - no je to normální? Oficiálně škrtat a neoficiálně "vyvádět" mimorozpočtově prostředky a sytit tak černý fond ODS? Děláte si srandu ubožáku?

0 0
možnosti
FK

František Kolejka

19. 12. 2010 14:36
Tomu se říká názor ODSáka

Jen tak dál Fajmon, ukažte jaký je váš charakter.R^!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.