Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

2mmmm_2

27. 10. 2010 23:37
Firmy by euro vesměs uvítaly,

občané se ho bojí - zejména kvůli velmi pravděpodobným úpravám cen s jeho přijetím spojených; byl jsem na Slovensku a nadával skoro každý...jako řadový občan, vyskytující se v cizině ne dost často si přeji ve svém zájmu jen jedno: korunu co nejdéle - vím proč !!

0 0
možnosti
ZK

SID09

27. 10. 2010 23:49
Re: Firmy by euro vesměs uvítaly,

To jste mluvil s notorickými ztěžovateli, já mám opačné zkušenosti - ovšem mluvil jsem tam o tom jenom s inteligentními lidmi. !!;-)

0 0
možnosti
PN

petacx

27. 10. 2010 23:34
socialiste touzi po sjednocujici mene ktera by byla

socialiste touzi po sjednocujici mene ktera by byla hrazi vsem krizim 8-o

zel zapomneli na zakladni zalezitosti, nezadluzovat, netisknout penize ... ... ... a splacet dluhy

a tak zustalo pouze chteni ;-D

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

27. 10. 2010 22:48
Přestože se neopírám

o žádný průzkum mínění tak věřím, že pan europslanec za ODS spolu s kmotry ODS pošle v následujících 4 letech ODS tam, kam patří.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

27. 10. 2010 22:28
Celý tento blábol

je postaven na tvrzení, že nějaký průzkum ukázal, že atd... Podobné průzkumy dlouhodobě dokazují popularitu pana prezidenta, ovšem pokud se tato popularita měla měřit voličskými hlasy, které se již tak snadno zmanipulovat nedají, nijak slavné to nebylo. VK jako předseda ODS nevyhrál prakticky žádné volby v ČR.

Voliči prakticky ve všech volbách volili strany, mající v programu členství Česka v EU, a není důvodu se domnívat, že stejně tak si většina lidí přeje paltidlo EU, euro. 

Jediný důvod, proč se tyto průzkumy dělají, není zjistit, co si lidi myslí, ale přesvědčit lidi, aby si něco mysleli. A proč ta neochota manipulátorů veřejného mínění k euru?  Organizovaný zločin, rozlezlý v tomto státě na všech úrovních, od prezidenta až po pěstitele konopí, vlastní obrovské (miliardové) zisky v Kč, které není zas tak jednoduché rychle vyprat a navíc přibývají další. Přechod na euro by znamenal velké problémy. 

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

27. 10. 2010 23:25
Re: Celý tento blábol

jak vite, jak by dopadla dnes volba presidenta (pokud by VK kandidoval)? Mate asi dost kvalitni kristalovou kouli - zvlaste, kdyz zalezi i na tom, kdo bude stat proti.

Porovnavat to s volbami do parlamentu je dost zmateny kompot - tam se voli strany a programy (teda - mely by. Casto to jsou jen libiva hesla a zvasty), nikoliv konkretni lide.

Ohledne clenstvi v EU - ano, bylo kdysi dokonce referendum o EU. Jenze to jednal bylo v dope po paku komunistuy, lide byli naivni a optimisticti. Byla jen takova pohadka. Dnes vidime, ze EU se zmenila z krasne princezny na osklivou zabu. Do LS, ktere zasadne zmenilo funkcnost EU, uz obcane krafat nemohli (pote, co to odmitli Frrancouzi, Holandane a jeste nekdo jako Euroustavu). Stejne tak je nesmyslne michat do toho jeste Euro. Krize, chovani statu za krize, problemy Recka a ocekavane problemy Spanelska, Portugalska, mozna Italie, ukazuje, ze je fajn, ze ho nemame. Snad bez nej jeste chvili vydrzime. Asi tak nafurt.

0 0
možnosti
JZ

Jakub Zezula

27. 10. 2010 21:52
jsem pro euro

jsem pro euro, výkyvy koruny znehodnocují mé kapesné ;-D

0 0
možnosti
MJ

Michle Jan

27. 10. 2010 21:26
pro obecni i....

str.91 CZ

kapitola III organizaceESCB

clanek 7-nezavislost

ECB,narodni centralni banka ani zadny clen jejich rozhodovacich organu nesmeji v souladu s cl.107 teto smlouvy .................prijimat pokyny od organu ci instituci Spolecenstvi,od zadne vlady clenskeho statu ci od jakehokoliv jineho subjektu.Organy a subjekty Spolecenstvi a vlady cl. statu se zavazuji zachovavat tuto zasadu....ecc.(ted ochodujte a rozumujte-blahoslaveni chudi duchem .......)Mandy smetanko!;-(

0 0
možnosti
JV

veliz

27. 10. 2010 20:07
Jen hlupák může odmítat euro

Euro jsme v pohodě mohli přijmout společně se Slováky. Kdyby se tak stalo, Češi by si dnes jen pomlaskávali. V létě 2008 tomu nic nebránilo. Bohužel tehdy byla u moci ODS. Skutečnost, že kurs koruny je relativně rozumný, má jediný důvod: Škoda Auto. Může se ale stát, že vedení Škody jednou dojde trpělivost a větší část výroby přestěhuje do eurozóny. Proč? Výkyvy kursu koruny znemožňují nejen dlouhodobé, ale i střednědobé plánování.

0 0
možnosti
MJ

Michle Jan

27. 10. 2010 20:06
pro menecenne obcany

Drive nez kdokoliv z vas zacne o tzv.euru-povinne precist Mastricht. smlouvu.Jenom magor muze chtit tzv.penize od par soukromniku(coz jsou oni kteri meli zajem o EU),kteri je uvadi do obehu.Za jakych podminek?Studujte dokud muzete.;-(;-(;-(EU 

0 0
možnosti
VD

Šulivajda

27. 10. 2010 20:00
euro

Euro je to nejlepší a patrně pár pomatenců a modrých ptáků a topáků jej nechce.Nejspíš burelový mág nechal prohodit kolonky !

0 0
možnosti

martin_simek

27. 10. 2010 19:51
Jen dve poznamky:

1. Cechy bych rozhodne neprecenoval > jsou totiz lini se svyma penezma pracovat !

2. Jsem jednoznacne pro EUR a necitim se jako blazen ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.