Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejstrašnější na tom je to co jste napsal. Všechny pokusy o vlastní řešení jsou zakázané. To je zcela v intencích současného trendu. Donutit všechny občany kupovat průmyslově vyráběné unifikované potraviny a veškeré pokusy o pestrost přes domácí konkurenci zakázat. Tak by unie států mající zájem na zdravém životě svých občanů neměla vypadat.

0 0
možnosti

Tak jak jste to napsal, tak máte samozřejmě pravdu. No a co se podívat na "řeckou" pravdu. Když třeba Řecko vystoupí z eurozony, tak bude doslova hladovět. Je nesoběstačné ve výrobě potravin, dokonce i olivový olej se dováží z Itálie. Navíc pozavedení drachmy by se i samotná  doprava prodražila. Pokuď chce někdo opravdu trvat na absolutním liberalismu, tak musí trvat i na členství i v EU a do budoucna na €uru. To ale není Vaše parketa, pokuď je mi známo. Žádná národní vláda to nemůže řešit příkazy, zákazy atd. to je jasný, ale někdo se musí zajímat o to, abychom byly soběstační alespoň do určité míry. Bez banánů a paprik se dá chvíly vyžít, bez brambor a prasat na Vás lidi vezmou klacky. Od toho sedíte ve Štrasburku ne?

1 0
možnosti
Foto

Řecko pěstovalo rajská jablíčka a vyrábělo olivový olej a vyváželo tyto věci. Díky EU o to přišlo a dnes se dováží rajská jablíčka z Holanska, brambory z Egypta.

0 0
možnosti
Foto

mně je úplně jedno, odkud jsou potraviny. Jediné, co mně zajímá, je jejich kvalita.

P.S. jsem na cestě na nákup do Bavorska

2 0
možnosti

J51a74n 52K32o84t40t79a67s

25. 2. 2014 7:26

Hm - a tak jsem se těšil, že ještě jednou v životě okusím normální párek, upeču maso, ze kterého neprýští voda, sním jogurt vypěstovaný na kultuře, konečně se objeví na trhu náš cukr a bude pěstovat naše řepa cukrovka, opět se vyrobí šunka cikánka a debrecínka, mléko bude pitné, sýry jedlé, brambory voňavé...

Marná snaho snění....:-/

0 0
možnosti

To je divný, já si kromě cukru toh všechno tohle koupím u nás na sídlišti. Pravda ale je , že než přelouskám minipopisky a podrobím řeznice výslechu třetího stupně, jsou 2 hodiny v čudu.;-D

0 0
možnosti

Blog je OK.

Proč se ovšem stejné myšlenky jako jsou v blogu neprosazovali za vlády ODS ?

Proč ODS podporovala akce typu "Klasa" a jiné útoky na peněženky občanů ?

Podle činů se pozná podstata, ne podle blogů.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS