Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V roce 2050 už budou vyčerpané přírodní zdroje a planeta zdevastovaná tak, že nastane boj o holé přežití a nebude potřeba řešit, jestli ekonomika roste o procento či dvě.

0 1
možnosti

uranu je tady dost... ropy taky... ovšem pokud nikdo nevymyslí méně energeticky náročné způsoby jak jí dostávat ze země tak bude jako palivo prakticky k ničemu protože na vytěžení, rafinaci a dopravu by se spotřebovalo víc energie než kolik by v ní bylo obsaženo.

do petrochemického průmyslu stačit bude... jenom holt vedle ložiska ropy bude na její těžbu a dopravu potřeba postavit nukleární elektrárnu.

1 0
možnosti

Vize Evropy v roce 2050? Obávám se, že kulturní tlak (troufám si říci, že anticivilizační) islámu bude tak silný, že jiné problémy oproti tomu budou brnkačka.

1 0
možnosti

S panem autorem částečně souhlasím, pokud jde o chmurné vize Evropy. Ale nesouhlasím s ním, pokud jde o prognózu, že Afrika bude obilnicí světa. Dokud se Afričané budou množit současným tempem, položí to celou planetu na lopatky.

0 1
možnosti

a nebo....Afričané se mezi sebou vymlátí v kmenových válkách a zbytek vymře hlady a na AIDS....a tu obilnici bude provozovat Čína

0 0
možnosti

J21a33n 82H80l55e51d69í65k

21. 1. 2014 22:20

na to nemohou soudruzi z KSČSSD  NIKDY přistoupit, protože by to znamenalo 1)) že by je nikdo nevolil-- ztráta koryt,---  za 2)) rudé odbory štvané levicí by vyvolali puč číslo 2

0 0
možnosti

P75a57v37e36l 73K98u16r82a71l

21. 1. 2014 22:03

Pomohl by v první řadě zákon ústavní zákon o vyrovnaném rozpočtu.

A chce to do něj zakomponovat pojistku že pokud se v prosinci prokáže že daná vláda rozpočet nedodržela mělo by znamenat jednak její automatický pád, ale také zrušení jakéhokoli již přijmutého rozpočtu na další rok (očividně neschopnost předložit jeden dobrý rozpočet implikuje že jakýkoli jí předložený rozpočet bude mizerný).

A následně povinně předčasné volby. /protože je pravděpodobné že by stejně vznikla jen ta samá vláda/.

K dodržení vyrovnanosti (popřípadě přebytku) rozpočtu by také měla existovat automatické plošné krácení všech kapitol v rozpočtu pokud stát prostě peníze mít nebude. (Výdaje by za žádných okolností neměli nikdy překročit příjmy)

Tento stav by potřebovala plošně Evropa jako celek

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.