Diskuse

Ukončeme diplomatické vztahy s Palestinou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený autore, mohl byste mít i tisíckrát pravdu. Jenom jako historik a politik byste měl vědět, že to, co navrhujte, není řešení, jen plané politické gesto. Jako poslanec Evropského parlamentu, by vám také mělo být jasné, že přerušená komunikace, ať už jakékoli kvality, znamená se vzdát politického řešení konfliktu. Mám to nejmenší porozumění pro „politiku“ Palestinské autonomie, jsem ochoten ji kdykoli a kdekoli odsoudit. Zdráhal bych se ale, jako politik, přerušit veškerý kontakt, spíše se soustředil, na Vašem místě, Evropský parlament přesvědčit, že jeho politika není zrovna vhodná. Ale co Vám to tu vykládám, Vy jste přeci „politik“.

2 0
možnosti

On ale neřeší izraelsko-palestinský konflikt. On řeší existenci palestinské ambasády v Praze, která je nejspíš úplně zbytečná.

0 0
možnosti

Autor to trochu popletl. Výbuch  který dosud z neznámých příčin způsobil smrt Palestinského velvyslance se neudál na Palestinské ambasádě, ale v rekonstruované vile, která dosud nemá statut ambasády. Příčina výbuchu není známa. A u nalezených zbraní se Palestinská strana omluvila za administrativní  pochybení, že zbraně včas nepřihlásila a sdělila, že tak učiní ihned, až policie zbraně vrátí.  Je tak  třeba se z té židovské protipalestinské hysterie vrátit na zem.

4 7
možnosti
Foto

Odehrál se na Palistenské ambasádě, před stěhování m do nové budovy, která bude sloužit jako ambasáda.

2 0
možnosti
Foto

Buďme ale upřímní a rovní - myslíte si, že na ambasádě USA v Praze není ani jedna M4, nějaká ta Claymore, nebo ruční granát...? Jsou, jasně že budou ,,přiznané", pak ale nesedí ona Vídeňská dohoda, protože když neplatí pro USA, proč by měla platit pro jiné? V žádném případě se Palestinců nezastávám, jen porovnávám dva případy.

1 0
možnosti
Foto

No, možná by se tam nějaká ta ruční střelná zbraň také našla. Ale zatím jim nam neexplodoval žádný "trezor", který by zabil velvyslance a vysklil okna domů kolem.

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že nový předpokládaný český ministr zahraničí Zaorálek diplomatické vztahy s Palestinou neukončí - ten je s Palestinci kamarád už dlouho.

4 0
možnosti
Foto

Však taky panu bloggerovi vůbec o Palestince nejde, jde mu o to zkomprimitovat ministra zahraničních věcí. Současného i budoucího.

1 1
možnosti