Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P36a76v75e28l 63B76a33c62í73k

10. 5. 2013 20:08

A já jako vždy nechápu koho obviňujete nebo co navrhujete, nejste náhodou z ODS?;-D

0 1
možnosti
Foto

pan Fajmon obviňuje systém podpory OZE, který všem, tedy i vám, zbytečně prodražuje elektrickou energii, pohonné hmoty a vše, co s tím následně souvisí, tedy téměř vše. Vám to nevadí, že se tak blbě ptáte?

1 1
možnosti

Dokud budou řídit EU maoističtí a jiní ultralevičáci typu Barrosa a jemu podobných, máme se na co těšit. Může to nakonec jít i do ponoru:-/

1 2
možnosti

Ten nápad s ukončením podpory bude pro řadu lidí dost líbivý, bohužel to s sebou nese i stinné stránky. Na první pohled mi není jasné, zda máte na mysli ukončení všech současných podpor a nebo jen nově vznikajících ... Pokud by byla řeč o nově vznikajících, tak bych to pochopil. U těch stávajících je problém v tom, že stát se zavázal odebírat elektřinu z konkrétních fotovoltaických elektráren za předem známých podmínek po dobu 20i let, takže v tomto směru není možné podporu ukončit bez rizika dalších komplikací a výdajů.

Domnívám se, že ukončení podpory všech stávajících projektů by způsobilo krach celé řady z nich, čímž by zase nejspíš podíl výroby z OZE klesnul pod hranici, ke které se naše zem zavázala ...

1 0
možnosti

J15a75n 74R90á65ž

10. 5. 2013 10:29

Nejde jen o neustále omílanou fotovoltaiku,ale i bio příměsy do paliv a další výmysly ekošílenců. 

Ekologistická politika (pozor nezaměňovat "ekologistická" za "ekologická") je stejně škodlivá,jako byly výmysly politiky komunistické. Takže proč se proti výmyslům ekologistů bojíme postavit rázněji? 

Je otřesné,že respektovat většinový názor občanů se v Evropě považuje za nepřijatelný populismus.

3 2
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.