Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vysledek vašeho působení v Evropském parlamentu - spousta článku o to, jak všichni škodí ČR a jak vy europoslanec nemůžete nic ovlivnit. Tomu se slusne řečeno říká alibismus sedět za stovky tisíc měsíčně v EP a stěžovat si, jak tam nic neumíte prosadit. Čím častěji čtu vaše myšlenky v nichž nikdy nezaznelo co jste proto aby pozice ČR v EU byla silnější udělal vy. Pripada mi, ze jediny rozdíl mezi vami a Matejkou co také nic jiného nedělá a jen si stezuje na EU je, ze on neni placen z dani jako vy. Jez jste asi nejlépe placeným blogerem na světe není tolik bohatých zemi jako ČR aby si za veřejné peníze platilo blogera co bude psát o tom jak není schopen nic vyjednat a všechny jiné země jsou úspěšnější.

8 6
možnosti
Foto

Vysledek vašeho působení zde na blogu - bezbřehá adorace všeho evropského, desítky oslavných blogů na toto téma a nechuť, v podobě zakázaných diskusí, pod nimi smysluplně své myšlenky obhájit. Je pravda, že naši zemi asi nic nestojíte, ale jinak je váš přínos nula.

4 7
možnosti
DH

Pane Fajmone, pláčete na nesprávném hrobě, ono totiž ESM byl schválen v PS taky hlasy poslanců za ODS. Jediní, kdo byli proti byli poslanci z  VV a KSČM.

9 1
možnosti
EK

Co v tom Evropském parlamentu děláte?Další vyžírka z ODS;-O!!

7 4
možnosti
LP

Poslanec Evropského parlamentu co má příjem v eurech nám bude radit, že koruna je lepší. Neuvěřitelné jak může někdo být ještě tak drzí s platem přes 7 000 EUR. ODS nechce euro, protože by občané zaplakali jak mají nízké platy v eurech v porovnání s Evropou. Na zkrachovaném Kypru a v Řecku jsou na tom lépe než my. To se ale jaksi nehodí o tom mluvit. Strašení je doménou ODS a Fajmon je toho příkladem.

9 10
možnosti
PT

Vetsinou byva z prispevku hloupa jedna veta, mozna dve, Vy jste to dokazal kompletne u vsech, vcetne hrubky. Dobra prace.

8 6
možnosti
VK

Neuvěřitelné je, že jsme se nepoučili a jsme pořád za blbce. Prý se nás to zatím netýká. Ale zavázali jsme se, že euro přijmeme! Znovu eurohujerové oblbují národ, jako při vstupu do EU. Prý se budeme mít jako v ráji, dávali nám za příklad Řecko, že se mají o mnoho lépe než před vstupem. Ale jak dlouho? A za jak dlouho budeme my přinuceni euro zavést? Proto jsme museli podepsat euroval.

12 5
možnosti
EK

Zkrachujeme i bez Eura, my nepotřebujeme falšovat účetnictví jako Řekové. Stačí když se investoři naštvou a odejdou!! A za co pak koupíme milý chytráku potraviny pro naše občany?Když musíme více než 50% potravin dovést hlavně z Německa a Polska.

Chtělo by to používat mozek;-€

4 8
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.