Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale, ale...najednou je EU prospěšná!

0 0
možnosti

Pna Fajmone dovoluji si nesouhlasit... to poslední co stavebnictví potřebuje jsou veřejné peníze... Stavebnictví v Evropě potřebuje především redukci objemu.

rozhlédněte se po Evropě... od španělska po ukrajinu (ano nejen v EU) máme domů že nikdo neví co s nimi, silnic že nikdo neví co s nimi, zkrachovalých a zavřených fabrik že nikdo neví co s nimi... Co chcete ještě dál stavět? Státy nezvládají udržovat ani infrastrukturu která tu již nyní je. Pokud nalijete poníze do stavebnictví teď jediné co 100 procentně garantujete jsou budoucí náklady na údržbu.

Tak jako tak já si právě myslím že provizorium v kterém by nebyli financovány žádné projekty je právě to co Evropa potřebuje... vedlo by to k úžasnému pročištění trhu a masivní redukce zbytných činností. V dlouhodobém hledisku by to byl ještě úspornější program než to co chcete schválit.

Buhužel zcela pesimisticky musím říct že vás nakonec nepotopí a budou chtít rozdělovat alespoň něco :(

3 0
možnosti

Problém je v tom, že kdysi úspěšná ODS se ocitla v jakési frakci EKR a z této frakce mají všichni ostatní europoslanci srandu a nikdo je neber vážně. Prostě mi to připomíná stranu Miroslava Sládka v PS.

0 0
možnosti
Foto

Soucasnou politiku EU smeruji evropske strany lidove a socialisticke - v CR zastoupeny CSSD,KDU-CSL,TOP09 a brzy SPOZ. Vedou ji spatne. ECR a EFD pristi volby silne posili. http://blog.idnes.cz/blog/14527/250198/EP_Loga.jpg

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.