Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ašera

26. 10. 2012 20:51
Též nejsem příznivcem kvót (tolik k článku),

ale NADPIS je mimořádně hloupej, to se opravdu nepovedlo.

Které ženy na místa ředitelů? Jakože střídačka, ředitelé do výroby a ženy (z výroby) na jejich místa? Ony neexistují jiné ženy, nežli "fabričky"? Neexistují schopné ženy nebo se obáváte, že je jich málo? Žena nemůže vykonávat řídící funkci? Jste trošku zaspal dobu ;-).

1 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

26. 10. 2012 21:18
Re: Též nejsem příznivcem kvót (tolik k článku),

zena samozrejme muze vykonavat ridici funkci ... ovsem problemy zacinaji v okamziku, kdy jedinym predpokladem pro tu ridici funkci je zadek v sukni.

0 0
možnosti

Paroubkova želvička

26. 10. 2012 17:23
Souhlas a díky za článek!

0 0
možnosti

MiroTR

26. 10. 2012 16:14
Kvóty ?

A bude to platit i opačně ?  Pokud vím, ve feministických spolcích je chlapů jako šafránu ?  Tedy diskriminace jak hrom ! ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

MZak

26. 10. 2012 13:52
Jak je to v Norsku

Mel jsem tu prijemnou sanci pracovat v Norsku na dobu cca 1,5 roku.Pracoval jsme pro IT firmu a vetsina zamestnancu byli muzi.Zen bylo v teto firme na nase pomery, a na pomery v IT,nebyvale hodne.Bylo to velmi prijemne prostredi a pro mne pozitivni zmena,ale tim to konci. Aniz bych se chtel zen dotknout,tak ikdyz byly zamestnany na pozicich proramatoru za stejnych podminek,tak kvalit svych muzskych kolegu zdaleka nedosahovaly...a samotne si toho byly vedomy a casto z firmy odchazely.Presto firma byla nucena(diky kvotam) odmitat zkusene muze a prijimat novacky zeny,aby urdzela kvoty.Takze zkuseni programatori delali "prodavace" a nezkusene " ex. prodavacky" programovaly bankovni systemy.Jsem pro rovnost mezi pohlavimi,ale s rozumem.Jsou veci, ktere zeny neumi (nebavi je, nedelaji je) a jsou oblasti,kde exceluji nad muze.Misto zavadeni kvot nechejme na majitelich firem koho si vyberou.Ono totiz bohate Norsko si takove experimenty muze dovolit a uz i oni samotni vedi, ze je to byla chyba.

3 0
možnosti

í-mejlka

26. 10. 2012 14:06
Re: Jak je to v Norsku

Víte, osobně se domnívám, že někde v počátku těchto snah si někdo ošklivě spletl dvě slova, a od té doby se domnívá, že "rovnost" znamená "stejnost". Jistě že jsme si rovni, ale, díky bohu, nejsme a nebudeme nikdy stejní.

0 0
možnosti

Soulburner XXII. Nepřemnožitelný

26. 10. 2012 13:47
Nedohodli

tak také je to špatně. Protože všecko je špatně čecháček z ODS si musí pořád na něco stěžovat.

Paní Blažovká a vííítééééé voníííí.....

0 0
možnosti

Hrochomut

26. 10. 2012 14:11
Re: Nedohodli

a teď nějaký argument..

0 0
možnosti

Levicovy.Pravnik

26. 10. 2012 12:43
Pane Fajmone

jako kovaný člen ODS běžte raději podnikat a nevýsávejte peníze z našich daní díky Vaší pseudofunkci, která od roku 2005 nedělá pro ČŠR žádné hodnoty.

2 0
možnosti

pavel74

26. 10. 2012 12:38
pane Fajmon

Je vidět že zbytečný úřad jehož jste zbytečným členem se zabývá za obrovské peníze naprosto zbytečnými záležitostmi. Navíc jak jsem vás měl možnost poznat osobně v Bruselu jste naprosto odtržený od reálného světa. S tak namyšleným člověkem jsem se nikdy nesetkal ale chápu že takový jsou v Bruselu všichni. Konec EU bude blaho pro všechny. Ať zhyne. Váš nevolič.

2 0
možnosti

í-mejlka

26. 10. 2012 11:08
Spravedlnost - ale pro všechny!

Ráda bych přispěla - a to opravdu odstrašujícím příkladem těžké diskriminace. Dnes vyšla v E15 zpráva, že ECB odmítla přijmou plně kvalifikovaného, fundovaného odborníka s praxí, a to jenom na základě pohlaví. Je to totiž - muž. A oni nutně potřebovali, aby nebyli nařčeni ze seximu, do výkonné rady ECP ženu. Došlo k naplnění mých nejhorších představ; už vůbec nerozhoduje jací jste, co dokážete a umíte; nerozhodují atributy vašeho vzdělání, charakteru, osobnosti, loajality a úsilí - rozhoduje jen a jen to, jaké máte pohlavní orgány.

Něco vám řeknu, kdyby došlo v dnešní době k zrcadlově obrácenému postupu, kdyby podobná organizace odmítla někoho jenom proto, že je žena, zastal by jekot a pištění odtud až na konec světa. Takže podle mého názoru je jen spravedlivé, aby se stejný skandál udělal i z odmítnutí může. Já sama bych si nikdy nepřála, abych získala jakoukoliv profesní přednost jenom kvůli tomu, že musí být naplněné nějaké kvóty.

10 0
možnosti

lesicatko

26. 10. 2012 11:29
Re: Spravedlnost - ale pro všechny!

:))

ECB bežne robí rozdiely pri kandidatoch z akého pochadzajú štatu, to je tiež  ťažko diskriminačné, že ?

0 0
možnosti

Halfunx

26. 10. 2012 10:58
Předložte prosím tento návrh.

Navrhuje se: "Celý Evropský parlament včetně všech komisí a podkomisí vystřelit na Mars. Tam mohou ukládat komukoliv cokoliv a nebudou otravovat ostatní lidi na Zemi. Celá operace nebude stát víc než roční rozpočet E parlamentu, včetně hladkého přistání, takže se v budoucnu ušetří tak významě, že slovo "krize" zmizí na dalších min. 1000 let ze slovníku."

Za tento návrh lobuje 90% lidí v EU.

3 0
možnosti

roman37j

26. 10. 2012 11:05
Re: Předložte prosím tento návrh.

Proč jako? Všude se najde blbec. A jak jste si mohl všimnout, ta "dáma" byla ve výrazné menšině.

0 0
možnosti

Tajemný muž

26. 10. 2012 10:50
kvo kvo kvóty

Hm,je to asi dva roky,co jsem tu psal,že si feministky kvo kvo kvóty vymůžou a sesypalo se to tu na mě jak slepice na flus.A hle,už je to v pohybu.To malé vítězství nebude mít,dle mého,dlouhé trvání.Feministky se začnou ohánět jejich účinnými zbraněmi - kecy o rasizmu,šovinismu,diskriminaci,a opravdu nesmyslné kvóty si prosadí.

Proč není tolik žen na těchto pozicích? Protože spousta žen dá větší přednost rodině před kariérou. Více než muži. Je to dané biologicky. Proto se tak tyto ženy nederou nahoru a proto nahoře nejsou. To, že tam ženy jsou, je jasný důkaz, že když žena chce, jde to. Ale když nechce, je opravdu ("ludolfovo číslovina") je tam cpát nějakýma kvo kvo kvótama. Tyto kvóty mohou chtít jen kvo kvo kvo kvótuchtivé, neschopné a závistivé ženské zahořklé vlastními neúspěchy nenávidějící muže (např z důvodu zneužívání otcem v mládí). Jakákoli kvóta je zlo a povede jen ke zlu. Bohužel, zdravý rozum v boji s feministkou či multikulturalistou dostane vždy na frak. :-(

4 0
možnosti

SYETEY_KOTZOUR_milován_adminy

26. 10. 2012 10:55
Re: kvo kvo kvóty

tak, ať žijou ředitelky, co se tam dostaly normálně;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.