Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

semelik

16. 2. 2012 10:52
to máte jako svýho času s Chartou - taky ji nikdo nečetl

a přesto ji všichni odsoudili - většinou i písemně

.

Pan Nigel Farage je mi čím dál sympatičtější. A navíc je to skvělý řečník. Ovšem Jožka Baroš se tomu jenom uculuje.

0 0
možnosti
JJ

Podloženej Paroubek

9. 2. 2012 12:13
http://trololo.blog.cz/1202/tajtrdlik-v-bruselu

To je velmi úsměvné, jak si Fajmon naběhl na vidle. Je neuvěřitelné, že předseda strany, která opakovaně proklamovala úsilí přijmout zákon o vyrovnaném rozpočtu, že strana, která tlačila ČSSD k přijetí takovéhoto zákona pro sebe shodí obdobný návrh, který nás k něčemu zavazuje a který nás vystavuje možným sankcím až po přistoupení k euru, k němuž mimochodem můžeme dospět jedině rozpočtovou kázní. Takže kdo je zde pokrytec nebo schizofrenik, pane Fajmone? Podle mě se zbláznila valná část členů ODS, včetně vás, pane Fajmone.

Jen pro vaši informaci, historiku Fajmone, první předvolební sociální nákup z fiskálu objevil pro ČR váš nekonečný idol Václav Klaus, že k těm mocným strukturálním deficitům přispěl měrou nemalou také on podpisem chomoutu opoziční smlouvy. Jako historikovi vám asi grafy nic neříkají. Ale jeden vám nabídnu. http://nd04.jxs.cz/149/775/2be7742332_73760468_o2.jpg

0 0
možnosti
JJ

Podloženej Paroubek

9. 2. 2012 12:14
Re: http://trololo.blog.cz/1202/tajtrdlik-v-bruselu

Všimněte si, že rekordmany v meziročním nárůstu mandatorních výdajů nehledejte paradoxně v řadách ČSSD - rekordmanem je VK, který si chtěl koupit další pokračování kariéry ve Strakovce. Všimněte si zejména zákonných mandatorních výdajů - ano to jsou ty, které "dědí" všechny následující vlády.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

9. 2. 2012 10:32
Pane europoslanče...

Asi se to k vám ještě nedoneslo,nebo se vám to do článku nevešlo,ale ona ta ČSSD může za ty extrémní mrazy,co tu momentálně panují... No pak možná příjde léto a vy budete mít vždy "materiálu" dost.

0 0
možnosti
IH

tantemici

8. 2. 2012 18:29
Já bych snad ani neřekla,

že ČSSD se zbláznila. Já to u nich vidím na setrvalý stav - to pokrytectví. Jen se VYMEZIT proti nenáviděné ODS! Jen napadnout nějak oficiálně Nečase, když roztržka s knížetem byla nyní zažehnána. Jen splnit zadání levicových soudruhů z Bruselu! Kupředu levá Rv...

Vám ale karma pane Fajmone, nedbejte tady těch výkřiků - jsou to též jen lidé naivní, jež - až si tady ty socdemáky v příštích volbách zvolí - se budou velmi divit, kam, do jaké to propasti - nás potom ta jejich vláda dovede. Bude to nejspíš něco v duchu "Řecko náš vzor".  Přiznávám, že z toho mám strach.

1 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

9. 2. 2012 9:21
Re: Já bych snad ani neřekla,

A já se na to skoro těším. Třeba ODS se otřepe z toho eurobalastu typu Vondry a  dalších klonů TOPu.:-/

0 0
možnosti
ZK

SID09

8. 2. 2012 16:33
Každý, kdo si čichnul k Bruselu se zbláznil.

Hynku, každý poslanec, který sedí v Bruselu, je mimo realitu. Poslanci ČSSD vidí, že židlička v Bruselu je jejich jedinou spásou, protože tady jim padá jedna prebenda za druhou a dlouholeté dobře fungující peněžní toky se začínají postupně přerušovat. Jedinou spásou elity ČSSD je Brusel - a ten zbytek si holt bude muset už nějak poradit.

Ano ČSSD se zbláznila, ovšem mimo realitu je tu víc lidí - včetně vás. !!!!;-)!!!!

1 0
možnosti
LC

OK313

8. 2. 2012 16:20
Nejsem příznivcem ČSSD,

ale ne proto, že jsem zarytý pravičák nebo ultra levičák. Je tomu tak proto, že ČSSD má neprosto nekonzistentní přístupy k řadě problémů (z tohoto hlediska jsou mně i ti komunisti sympatičtější, protože "drží lajnu" a člověk dopředu dokáže odhadnout jak se zachovají). V blogu popisujete jeden příklad. Uvedu jiný. ČSSD kritizuje, že reformy jsou prováděny na úkor těch nejchudších a středněpříjmových skupin obyvatel (a já bych s tím názorem i částečně souhlasil, protože zdanit tak nehorázným způsobem i takovou komoditu jako je voda, to už je nemorálnost). Na druhou stranu, na mezinárodním poli se chová naprosto opačně. Viz "půjčka" MMF na pomoc Řecku. Tady ČSSD křičí pošlete ihned a bez odmlouvání a v požadované výši. Tady ji solidarita chudých s bohatými nevadí. Český, slovenský a dokonce i bulharský nebo rumunský důchodce si má utáhnout opasek, aby se tomu řeckému nesnížila životní úroveň.

A mimochodem, tu smlouvu/kompakt, může ČR klidně podškrábnout. Plnit ji bude muset stejně ČSSD.

1 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

9. 2. 2012 9:23
Re: Nejsem příznivcem ČSSD,

Ta poslední věta, to je perla. To mě vlastně nenapadlo. Takovej gól...;-D

0 0
možnosti
RK

romualda

8. 2. 2012 15:23
ČSSD že budovala sociální stát?

Spíše naopak, snižovali dávky nastavené vaším ministrem Vodičkou, např. http://www.mesec.cz/aktuality/3884/

1 0
možnosti
M

maggath

8. 2. 2012 15:10
Hynku, jestli to není tím že jseš pořád v tom Bruselu.

Hynku Fajmone, už jsi opravdu jeden z posledních , kdo je ochoten věřit, že ODS je slušná strana a Nečas je dobrý a schopný premier.

Ale neboj Hynku, i ty se z toho vyspíš.

2 0
možnosti
LS

orlik69

8. 2. 2012 15:23
Re: Hynku, jestli to není tím že jseš pořád v tom Bruselu.

Koukám, že nejste žádná malá ryba a s Fajmonem si tykáte, co? To by Robert (Poch, Pochová, J.X.Marek, Kucharovic) hleděl.

P.S. Už Vám někdy Fajmon odpověděl, nebo to jen tak střílíte do prázdna?

1 0
možnosti
PH

petrph

8. 2. 2012 14:43
a jak jinak si to představuje třeba ODS??

Takhle se přeci dojednávají mezinárodní smlouvy. Každý snad předem ví, o čem se na té mezinárdoní konferenci bude jednat, čili ministr vlády či jiný zástupce státu už tam jede s určitým mandátem který dostal od svého sta´tu,parlamentu, vlády.Pokud dostal mandát aby s tou smlouvou za žádných okolností nesouhlasil protože s ním ten stát nesouhlasí,, prosím , je to právo toho státu,čili toto může takto prezentovat..No vlastně - to na tu konferenci asi ani nemusel jezdít,že...Jenže Nečas říká něco jiného - on nemá mandát od vlády aby tu smlouvu podepsal,protože se musí s vládou poradit zda s tím souhlasí...Proč se s ní tedy neporadil dřív a jezdí na tu konferenci jako šašek co neví která bije???

0 0
možnosti
M

Mychal.B.

8. 2. 2012 14:42
Když oni bolševici mají potřebu projevovat se demonstrativně

Zřejmě se bojí, že by někdo nedeklaroval svůj názor na věc dostatečně procítěně, těmi správnými slovy nebo, nedej Bože, vůbec, kdyby se měl projevit samostatně...

1 0
možnosti
B

bofums

8. 2. 2012 16:13
Re: Když oni bolševici mají potřebu projevovat se demonstrativně

Mychale, pozor! Ono slovo je " urážka , za kterou se sráží ze schodů!"/ - vysvětlení iDnes po mém dotazu,

proč mi smazali  příspěvek. Rovněž domněnka, že jeden mladý bloger je  " bratrem  Kuch. a X M.a synem P"

je zřejmě urážlivá a nedůstojná tohoto serveru. Některý admin má podivnou představu o slušnosti, věru!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.