Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ignác Pospíšil

8. 4. 2010 16:50
0 0
možnosti

Edenic

8. 4. 2010 9:58
Obamovo PR v kulisách Prahy

Jestli je definice "dohody pro dohodu" pak to musí být tento případ. Jak jsem někde četl, papír snese všechno. Podstata Obamy je... Public Relations, kontrolovaný mediální obraz. A protože to slíbil, do roka a do dne se vrací na místo činu, aby "splnil" svůj slib. Co na tom, že Praha byla vybrána jako dekorace.

Jsem zvědavý jestli nejhorší novodobý prezident USA vydrží v úřadu do konce svého prvního a téměř jistě posledního funkčního období.

Obama je memento jak žádná demokracie nemá nic zadarmo a že i vlk si umí navléct beránčí kůži.

0 0
možnosti

velky bratr

8. 4. 2010 0:51
Rozsireni americke hegemonie v ekonomickem upadku je dulezit

Svet bez jadernych zbrani = svet, ktery nemuze celit aroganci usa. USA od sveho vzniku speje od svobodne republiky k "demokraticke" totalite. Slusna rada jeho zakonu je protiustavni, vetsina ozbrojenych akci v zahranici jakbysmet. Jenze ustavu uz tam nikdo nehaji...

Je tragicke, ze v tom ma praha podil.

0 0
možnosti

CHYREN

7. 4. 2010 21:48
Vcelku souhlas, ale..

co postoj Vondry? Nějak se rozcházíte ve vidění významu schůzky. Nějak podstatně. ODS i s Nečasovým předvolebním fantazírováním jde ke dnu. Na ČT24 se mi zdál Zaorálek nad Vondrou hodně navrchu. Zdá se mi čím dál víc, že ODS se neumí ani "dostat na návětrnou stranu" racionality. Budiž této pol. straně země spravedlivě soudící.;-D[>-]

0 0
možnosti

snaduzdost

7. 4. 2010 21:36
Hezké,

jen maličkost: co máte proti mostům? Já mosty považuji za mimořádně důležité, zvlášť když mají pevně ukotvené oba konce. A  prezident Klaus  již  o takovém  významném oboustranném ukotvení dnes  psal.

0 0
možnosti

Danny_Kay

7. 4. 2010 17:02
Kdyz uz nic...

...tak me aspon tesi, ze si autor nasel informace o poctu jadernych hlavic a nesiri tolik oblibene lzi, ze USA jich maji nejvic. Je sice dost mozne,ze takto strategicka informace jako je presny pocet jadernych hlavic neni verejnosti oznamena pravdive, nicmene neexistuji zadne spolehlive zdroje, ktere by tvrdily, ze jich Americane maji vic. To zminuji jen proto,ze jsem se na tohle tema v diskuzi hadal a ani zminene zdroje informaci protistrane nestacily.

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.