Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin Procházka

23. 3. 2010 15:09
Jako na všechno...

si ČSSD půjčila. Půjčila si 180 mil od společnosti FIO, aby měla rezervu na kampaň, jejíž rozpočet se dle ČSSD přes 160 mil nepřehoupne.

ŘEŠENÍ: Okamžitě vyhodit Topolánka, Langera, Tluchoře a jiný nedůvěryhodný plevel, vystřelit do čela lidi důvěryhodné s jasným pravicovým a proevropským (ANO, PROEVROPSKÝM, protože drtivé většině těch schopných občanů evropská integrace vyhovuje, ti, kterým nevyhovuje, jsou zpravidla lidé, kteří nic nedokázali a svou neschopnost si vylévají na omezení národní suverenity, neboť vše dovedou dělat lépe než EU), tím dát ve volbách na frak ČSSD a její bankrot použít jako doklad nesmyslnosti jejího programu.

0 0
možnosti

DanielPuschman

23. 3. 2010 12:28
lidé si kladou otázku, kde vzala ČSSD na kampaň

...ale zajímalo by mě - vážně moc - klade si někdo v ODS otázku, proč ODS ztratila podporu voličů v této zemi???

0 0
možnosti

Riccoman

23. 3. 2010 12:26
Spravne, ale pozde

ODS mela hlavne odejit do opozice v dobe, kdy padla jeji vlada. Na rok to tady mohl prevzit Paroubek a ODS mohla z opozice kritizovat. Spolu s nevoli zpusobenou padem vlady by pro vitezstvi ve volbach by toho nemusela delat mnoho. Bohuzel nestalo se, instalovala se Fischerova vlada, co ji na kratkem provazku vodi principalove z CSSD. Dalsi moznost, kdy to polozit se cti byla pri hlasovani o rozpoctu. Opet se nestalo. Vyzbrojeni argumenty o statotvornosti si opet s ODS levice vytrela hyzde. Je mozne se divit klesajicim preferencim, kdyz vedeni ODS predvadi politickou proziravost prvoka? Dnes je opet moznost odejit stredem, ale je na to uz docela pozde. Preference jsou na bodu mrazu a tohle je uz nezachrani. Aktualni pseudokauza se sestrihanym videemby nebyla tak zoufala, kdyby uz supove nekrouzili nad Topolankovou politickou mrtvolou. Takze ke vsi bide se jeste kluci z gremia poperou mezi sebou. A ja? Poprve nepujdeme spolecne po modre. A tak do zustane, dokud nezacnete pouzivat hlavu.

0 0
možnosti

da.rock

23. 3. 2010 11:28
Dočkejte času

Za dva měsíce už bude ODS v regulérní opozici a může opět provozovat svoji oblíbenou politiku nulové tolerance. ;-)

0 0
možnosti

hlidanejcenzorem

23. 3. 2010 11:32
Re: Dočkejte času

Jak prohlásil Jyrka : Pánové, bez nás si ani ruce neumyjete!:-)

0 0
možnosti

Lukáš Pecha

23. 3. 2010 11:26
Dobrá myšlenka,

která by mohla současnou pošramocenou pověst jejího předsedy "zaretušovat". Možná to tak i dopadne a vina vlastně padne na nic netušící ČSSD. Pokud jde o ministerské křeslo po Dusíkovi, byla to rozdně lepší volba, než povolávat někoho jiného, nového na těch zbývajících pár týdnů do voleb. ODS se "naveze" do Fischera a noviny budou mít zase o čem psát. Topolánek z toho vyjde očištěn. Langer to jen tak nevzdá.....

0 0
možnosti

Bizon75

23. 3. 2010 11:19
děkuji za tento článek

Pokud se člověk nepohybuje v politice, málo kdy si tyto souvislosti uvědomuje.

R^

0 0
možnosti

ozzy79

23. 3. 2010 11:19
prachy má ČSSD od fia

jinak souhlas

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.