Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

28. 1. 2010 10:36
Další zmatlík, co po jedné návštěvě sežral rozum světa.

Můžete mi říct, proč se neustále mele o, k dnešku, 6 milionech židů, a nepřipomíná se celkové číslo 11 milionů? Mimochodem, jiné počty se nekotí tak rychle jako židovské oběti. Kolik jich bylo v roce 1950? Kdy dosáhne počet mrtvých židů 10 milionů, co myslíte? Nejvíc mě baví vzpomínky pamětníků: "Pak Němci vyhlásili holokaust". Víte třeba, kdy slovo holokaust vzniklo? Víte třeba, kdo se nejvíc angažoval ve Varšavském židovském městě a kdo židy naháněl? Víte, jak se chovali Britové k židům v koncentrácích? Že je nepustili ven ale zavřeli je zpět? Já vím, navštívil jste Osvětim, teď víte vše. Blahoslavení chudí duchem, neb jejich je království nebeské.

0 0
možnosti

Zuzana Hejná

28. 1. 2010 7:43
to se holt pozná politik

nic ve zlém. Jen se mi zdá, že návštěva Osvětimi (skoro) každého vykolejí tak, že není schopen jen tak sednout a hodit pár myšlenek na papír.

0 0
možnosti

medvědice

27. 1. 2010 22:49
je na čase aby už se s tím přestalo otravovat.

65 let po válce to není třeba omílat dokola. Proč je zakázáno popírání holokaustu nebo obhajování nacismu a komunismu. asi proto, že to co je nám stále do kola předkládáno nemusí být pravda. nacismus na své objektivní zhodnocení pořád čeká.

Až bude mít syn toto probírat ve škole,  radši ho uvolním a uděláme si hezký den.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS