Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin Jirousek

29. 9. 2009 23:40
Ano, dozvíme se to brzy

Až v Česku doslouží elektrárny vybudované za totality. Protože za dvacet (!) let nebyla žádná vláda schopna vytvořit ucelenou koncepci budoucnosti energetické soběstačnosti. Prostě nechápu jedno, proč ČEZ, kde má stát majoritu investuje v zahraničí. To je snad ZÁMĚR, uvést naši zemi do závislosti i v posledním odvětví, kde jsme zatím soběstační -  ve výrobě elektřiny. Privatizovat klíčová odvětví energetiky, průmyslu a nerostných zdrojů je jen Argentinská cesta. O tom se málo mluví i píše, že privatizace státního majetku byla hlavní příčina bankrotu Argentiny. A vy pane Fajmon, spolu s vaší ODS na tom pilně pracujete.

0 0
možnosti

sir Humprey

29. 9. 2009 23:43
Re: Ano, dozvíme se to brzy

ČÁSTEČNĚ S TEBOU SOUHLASÍM - ale ten závěr je kravina na kravinu

0 0
možnosti

maxas

29. 9. 2009 20:31
Budoucnost jádra

v Něnecku je záležitost dosti důležitá, podmínky pro její řešení se ale zlepšují jen nemnoho. Merkel a spol mají velkou setrvačnost a jejich priority se jen tak nezmění. Rozhodně by pár blackoutů nezaškodilo. Snad by si pak uvědomili, že nejenom klimatické změny, ale i jiné okolnosti představují vážnou hrozbu. Současné Německo je zcela nečitelné třeba v otázce imigrace z jihu, plíživé islamizace atd.

0 0
možnosti

fr-mottl

29. 9. 2009 20:24
pred nedavnem jsem videl v televizi porad

z Nemecka, ve kterem vysvetlovali, ze maji nyni problem, protoze nevi kam s prebytecnou elektrickou energii. Do budoucna se jevi jako nejlevnejsi odpojit az 8 atomovych elektraren.

Jeden problem z tema elektrarnama tu ovsem je. Energeticke koncerny na tom atomu nestydate vydelavaji a tak to musi zustat. V nejake spravni rade musi prece vyslouzili politici sedet.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS