Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bosstanaka

23. 7. 2009 13:39
Za novou frakci jsem moc rád

a nenechte se rozdit, až vám budou eurosocialisti všech odstínů házet klacky pod nohy. O tom jak jsou z vaší frakce hysteričtí svědčí třeba právě i to, že si za místopředsedu EP hned zvolili protikandidáta. Slova pana Poteringa, že "antievropany" je třeba odříznout od funkcí jasně dokazují, že se dokáže domluvit jen s eurohujery. (http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article6703192.ece)

0 0
možnosti

Viktor-Č

19. 7. 2009 18:46
Proč tak radikálně?

Já mám pocit, že spousta lidí ještě nepochopila o co jde v politice. Že nevybíráme žádná ideální řešení a dokonalé partnery. Pouze pracujeme s tou nejméně špatnou možností.

Nenaplňují mne žádným nadšením bigotní katolíci ani mnoho dalších ... Jenže si uvědomuji že v EP je také nemálo těch co budou klidně tvrdit že stejná práva jako my mají i muslimští radikálové podporující terorismus nebo nelegální imigranti z Afriky.

A ať to beru z které chci strany - dávám přednost tomu, kdo si evropské tradice a kulturu vykládá dost odlišně od mých představ před člověkem který je připraven je zavrhnout a nechat zničit.

-------------------------------------

Nebo chcete-li to stručně - nebyl bych rád kdyby se návštěva kostela stala povinnou. Ale proti povinným návštěvám mešity je to docela dobrá volba.

0 0
možnosti

crutov

19. 7. 2009 15:03
ME!

Me vadi. Strany, "hodnoty" se kterymi jste se spojili jsou naprosto neprijatelne. A nebyt britskych konservativcu Vase frakce by byla "obohacena" jeste o takove "perly" jako napr. italska Liga severu ci Dánska lidova strana. Opravdu to nechapu, jedine Vase stesti je, ze Cesi uz opet EP moc neresi, protote at jsme jaci jsme, tohle se u nas opravdu nenosi. Je to ostuda, hnedej skandal... Rv

0 0
možnosti

Semper2

19. 7. 2009 15:46
děkuji za doplnění

ano nejenom Liga severu a dánští křestanští demokraté, ale i ( též italské) Sociální hnutí, nebo nejsilnější strana Švýcarska  - SVP (Švýcarská  lidová strana), PP - španělští lidovci etc.  Pro levičáky jsou všechny důsledně konsevativně-křestanské a pravicové strany fašistické, nic nového.

Jó, málem bych zapomněl na mad´arskýho Jobíííka... a to ti přece nemůžu udělat soudruhu....Rv

0 0
možnosti

Semper2

19. 7. 2009 13:09
Jen je nechte at´ se zlobí a..... zuří ..,

Pokud si evropští lidovci chtějí zachovat tvář, měli by se opět chovat, jako křestanští konsevativci, a ne á la kalousek.

Ke spojenectví s  katolickou PiS gratuluji, od těch se může ODS jen učit !R^

RvEURv

0 0
možnosti

Miminobijec

19. 7. 2009 14:04
Re: Jen je nechte at´ se zlobí a..... zuří ..,

Ano, boj s homosexuály a proti potratům je skutečně to, co zajímá široké vrstvy obyvatel České republiky;-D

0 0
možnosti

Totedyne

19. 7. 2009 9:00
gratuluji

Tak jste se stal pokladníkem v ECR. Gratuluji. Můžete jim ukázat, jak odeesáci umí tunelovat. Když už tím, že jste se dostali na vedlejší kolej, nemůžete vyvýjet v euparlamentu žádnou jinou činnost. :-)

0 0
možnosti

Frommel

27. 7. 2009 10:34
Re: gratuluji

Kdo vám řekl, že se ODS dostala v EP na druhou kolej? Naopak, vstupem do ECR se její význam zvýší, protože bude moci lépe prosazovat svoje myšlenky a ideje. A co se týče tunelování, nechci vám brát iluze, ale tuto činnost provozuje většina politiků, bez ohledu na stranickou příslušnost. Existují ovšei i výjimky a já si jsem jist, že pan Hynek Fajmon patří mezi těch několik slušných politiků.

0 0
možnosti

standa z Ostravy

19. 7. 2009 8:31
Jako už tady někdo napsal.

Frakce za účasti fašistické strany z Lotyšska, a z další (Polské)  pak členové chodí na demonstrace zmlátit Gaye a Lesbičky. Ale jinak jsou to kamarádští lidé.

Ti Lotyši  mají mít nějaký znak, v kterém se snad dá objevit i hakenkrojc. To prý proto, že jsou z 25% Němci. Ale jinak je vše v pořádku.

Ti z ODS se snad rozkročili na všechny strany.

0 0
možnosti

Semper2

19. 7. 2009 13:04
Re: Jako už tady někdo napsal.

lepší lotyšský fašista než eurokomunista. Lotyši nejsou Němci,  pouze tam (v býv. Livonsku) byla silná německá menšina.

A provokující homosexuály by ve slušném, normativním státě měla rozehnat policie, když to nedělá nastupuje občanská svépomoc.

0 0
možnosti

Fanatik KSČSSD

19. 7. 2009 0:06
Co na to asi řekne Putinův agent Paroubek?

0 0
možnosti

SIDLSD

18. 7. 2009 23:56
Děkuji,

obecně, za informace z jámy lvové. Ty se poměrně těžko schánějí. Drřím palce. EU se dá rozložit jenom zevnitř. ;-DR^

0 0
možnosti

Fanda Šmanda

18. 7. 2009 22:10
Mýlíš se Hynku.

Nejde o žádné eurohujerství atd., ale o to že jste ve frakci s katolickými fanatiky (polské PiS) a obhájci zločinecké organizace SS (lotyšská strana). Což je jedno i druhé skandál jako kráva, a doufám že v podzimních parlamentních volbách na to ODS doplatí.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.