Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SIDLSD

12. 7. 2009 23:32
Pane autore,

v podstatě souhlasím. Dnešní stav názorů na ekologii obecně (kromě očividné devastace např. pralesy. těžba surovin, velryby, tuleni, slonovina atd.) je kromě hádek mezi skupinami odborníků, lobistů za ekonomické podpory proti všemu neekologickému podporované "odborníky", podpořen pouze neodloženžymi a neprokazarelnými, rádoby vědeckými výplody, Proti každému tvrzení existuje protitvrzení a nikdo není schopen prokázat to své jednoznačně. Proto mi vývody G8 připadjí jako jedna veliká fraška. A jak uvádite i vy, v podstatě nesmysl, který stojí na hliněných nohách v povodni.

0 0
možnosti

SIDLSD

12. 7. 2009 23:33
Re: Pane autore,

Já bych to viděl spíš v chránění přírody (začít prvním stromem u domu) ochraně zvířat (proč nemůžou být v lese vlci, medvědi a rysové) zrušit regulaci řek a vrátit jim přirozenost, tvrdší zákony za otránení, zabití a týrání zvířat v přírodě i doma. Pochopitelně je to nutné podpořit výchovou a je to běh na hlouhou trať.

A hlavně to chce snížit počel lidí na planetě alespoň na polovinu. jak nevím, ale Matiče Zemi by se fakt ulevilo.

Jsem se nějak rozkecal. Omlouvám se všem.:-)

0 0
možnosti

akuhtr

12. 7. 2009 21:56
Boj s GO

Já osobně bych byl rád kdyby se omezili emise CO2(jakožto skleníkového plynu)... Dokážu si představit jak je omezíme jen nahrazením spousty uhelných a podobných elektráren pár jadernými, možná se pletu, ale Uhelné elektrárny jsou dnes pokud vím jedním z největších producentem CO2... Proč nám ekoteroristické sítě rakouska, Greenpeace, etc. neustále brání bojovat s množstvím CO2 jediným dostatečně efektivním, ekonomicky výhodným a bezpečným způsobem jaký dnes máme k dispozici??? To je otázka zcela zásadní, dle dosavadních důkazů Lidstvo nemůže za GO, jen to zhoršuje. Ale kupodivu zhoršování situace je to poslední co elektrárenské společnosti chtějí, protože tento přístup je zároveň i jeden z drahých a krátkodobých, proč nám brání ekoteroristi chránit biosféru země??? (O ochraně planety se nedá mluvit, té lidstvo se současnými technologiemi nedokáže ublížit)

0 0
možnosti

Majklova_proxy

12. 7. 2009 22:15
Re: Boj s GO

A PROC bys byl rad, kdyby se "omezili" emise CO2 (jakozto namky pro kytky, ktera se na sklenikovem efektu podili nejakymi dvema procenty)?

0 0
možnosti

milanalois

12. 7. 2009 21:28
Letos stačila jedna sopka.

A klima se radikálně proměnilo a lepší než deštivé už letos prostě nebude.

Takže když někdo, kdo neumí žádnou sopku ani zapálit, ani uhasit, blábolí o změnách klimatu, je třeba ho zavřít mezi ostatní blábolivce: na psychiatrické oddělení.

0 0
možnosti

parat

12. 7. 2009 22:11
Re: Letos stačila jedna sopka.

Pokud to byla sopka, tak stačí jediné: pokud bude horko a sucho, pustit naplno všechny znečišťovače , zrušit odfiltrování a je opět chladno a sucho...;-D;-D Al Gore nastartuje tryskáč a za ním budou další průtrže...;-D;-D

0 0
možnosti

Tramp_007

12. 7. 2009 21:15
Stacilo mi cist nadpis

a prvni odstavec - demagogicky blbaol. NA zbytek nema smysl plytvat casem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.