Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Edenic

4. 1. 2010 21:09
Aktivisté

Mě tohle chování aktivistů nevadí. Kdo se zamyslí, musí v jejich činech vidět celou absurditu, takže proč ne. Ad volba Klause. Ano byl to politický boj se vším všudy a nedokázal bych asi za žádného aktéra dát ruku do ohně. Ale nejodpornější pro mne bylo vystupování Kateřiny Jacques, která spolu s Paroubkem kontrolovala poslušnost poslanců a všeobecně vystupovala jako socialistická soudružka učitelka ve zvláštní škole. Tam jsem ji poprvé viděl  "v akci" a byl zhnusen. Václava Havla jsem měl dřív radší než Václava Klause ale v posledních letech se jejich role obrátily. Havel podle mne ztrácí kontakt s realitou, např. jeho projev v EU. Částí je to jistě i kvůli svým nekritickým příznivcům. Klaus podle mne jedná racionálně a i s větším porozuměním pro ostatní. Nevím jestli v tom hraje i pětiletý věkový rozdíl v neprospěch Havla a jeho životní styl.

0 0
možnosti

beda venerabilis

4. 1. 2010 19:13
Co dělat?

V zemi, jíž stojí následkem celé řady podezřelých parlamentních handlů v čele muž, jemuž jsou odlišné názory poddaných pod jeho "rozlišovací schopnost", nezbývá než na sebe upozorňovat poněkud radikálnějšími postupy.

Navíc, ani pan praesident nepůsobí dojmem, že by sebeméně pochyboval o tom, že právě ta jeho pravda je ta jedině správná.

0 0
možnosti

kaktusak

19. 6. 2009 0:53
Havel není levičák

Nemusíte hned urážet levici.

0 0
možnosti

2mmmm_2

18. 6. 2009 21:56
Ta

"Levicová kulturní fronta" mne docela pobavila.;-D

0 0
možnosti

Pavel Skeptik

18. 6. 2009 11:47
Omyl

Velmi se pletete,  Vy jste přesně ten případ, proč spousta lidí od středu napravo, nevolí ODS. Já nemám rád zelené ekologisty v žádné formě, ale vašeho pana Profesora na hradě taky nechci! Mimochodem, ODS jsem volil až VK byl pouze čestným předsedou. Já mu totiž nevěřím cca od r. 93. A to co se dneska o něm píše, tvrdím už dávno.Hlavně o jeho pravicové rétorice a národně socialistické praktické politice!  Vy používáte přesně ty podpásové argumenty, které do politiky zavedl Klaus a Zeman. Prostě odpůrce zesměšnit, potom z něho udělat nevzdělance a podivovat se nad jeho hloupostí. a když už jste v tom EP, dobře se podívejte kolem sebe, úplně stejně to dělá nějaký Randsdorf. Neznáte ho...?!!

0 0
možnosti

akuhtr

18. 6. 2009 21:08
Re: Omyl

Na rozdíl od vás nebudu mluvit za ostatní, ale Pan Fajmon je jedním z mála, respektive jediný důvod proč bych já ještě zvažoval volbu ODS. Bohužel ODS se obecně svým středo-levicovým směřováním sama ve své podstatě stává nevolitelnou z pohledu pravicového voliče. Jediný důvod proč ten hlas ODS vhodí je princip menšího zla a 5% hranice. ODS imho přichází o voliče ne kvůli panu Fajmonovy, který spoustu hlasů ve volbách do Evropského parlamentu ODS zachránil, ale kvůli své obecné levicové politice. Jedním z mála rozumných pravicových řešení je dnes SSO!

0 0
možnosti

kenev

18. 6. 2009 8:34
Jen aby se nestřílelo.

Spíš se ale bude jednat o frontu na politické šrotovné.;-D;-)

0 0
možnosti

Zuzana Hejná

18. 6. 2009 7:26
a na kterépak planetě

uvízli ti, co argumentují slušně a věcně, nepřekrucují, nezamlčují a nesvádějí na minulé vedení?

0 0
možnosti

punčoška

18. 6. 2009 7:22
pěkně formulováno

pseudoargumentace (tenista, kikina, ruská karta...) těch Klausem frustrovaných lidí je tak... stydím se místo nich.

možná jsou pod vlivem médií - stačilo by číst originály klausových textů místo mediálních dezinterpretací.

jak dokáží média dezinterpretovat předvedla na hájkoviě přednášce, kritické k darwinISMU. text je tady http://www.cepin.cz/cze/clanek.php?ID=896 - skvělé inspirativní intelektuální cvičení s vtipnými nadsázkami. jsem si jista, že kdyby ho napsal někdo kdo s klausem nemá vazbu, tak reakce jsou jiné - je to smutné... mimochodem pavlína wolfová pod vlivem médií se chtěla pustit do hájka a skončilo to naopak http://reflex.cz/Clanek36129.html

0 0
možnosti

beda venerabilis

4. 1. 2010 20:19
Re: pseudoargumentace

kulturní fronta, pravdoláskaři, eurohujeři, národní zájmy, sudetská hrozba je úplně stejná a bezobsažná. 

Hájek si na na Wolfové otázky jen dál mlel dokolečka svůj kafemlejnek, aniž by se do ní nějak relevantně "pustil".

0 0
možnosti

sir Humprey

18. 6. 2009 1:07
davidhrbek - ANO - PAN PRESIDENT BYL ZVOLEN

SVOBODNĚ.

Na rozdíl od svého předchůdce dokonce nenechal žádného svého volitele uvěznit.

0 0
možnosti

Lilith+

18. 6. 2009 21:58
Re: davidhrbek - ANO - PAN PRESIDENT BYL ZVOLEN

;-DR^

0 0
možnosti

Martin Jirousek

17. 6. 2009 23:52
Pane Fajmone

Který zákon je porušen lezením na komín? Že bych zažaloval kominíka, co bráchovi vyčistil na domě komín. :-)

0 0
možnosti

tryme

18. 6. 2009 0:59
Re: Pane Fajmone

Pane Jirousku, to už snad přeháníte. Bratr si snad kominíka objednal a za službu mu ještě zaplatil, ale kdyby se mu tam na jeho střeše usadila nezvaná návštěva, zřejmě by volal policii. Já tedy určitě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2047x
Historik a politik. Poslanec Evropského parlamentu za ODS.